Loading...

Friday, January 28, 2022

Ish-këshilltari i Thaçit habit të gjithë me këtë deklaratë: Ardhja e VV-së në pushtet e ka një të mirë!

Ish-këshilltari i presidentit Thaçi, Adil Behramaj, thotë se ardhja në pushtet e VV-së me gjithë të këqijat e saj e ka një të mirë.Behramaj thotë se në opozitë shumica e tyre nuk e kishin obligim deklarimin e pasurisë dhe propagandonin barazi sociale dhe tashmë del e kundërta.

“Në opozitë shumica e tyre nuk e kishin obligim ta deklaronin pasurinë dhe propagandonin vazhdimisht barazi sociale. Por, nga deklarimet në Agjencinë Kundër Korrupsionit po shihet një Vetëvendosje tjetër. Në formë – socialiste, në përmbajtje – kapitaliste!” shkruan Behramaj.

Postimi i plotë:
Ardhja në pushtet e Lëvizjes Vetëvendosje, me gjithë të këqijat dhe paaftësinë e tyre, e pat një të mirë: deklarimin e pasurisë. Në opozitë shumica e tyre nuk e kishin obligim ta deklaronin pasurinë dhe propagandonin vazhdimisht barazi sociale. Por, nga deklarimet në Agjencinë Kundër Korrupsionit po shihet një Vetëvendosje tjetër. Në formë – socialiste, në përmbajtje – kapitaliste!

Leave a Reply

Your email address will not be published.