Loading...

Sunday, November 28, 2021

Ish këshilltari i Thaçit tallet me Donika Gërvallen

-këshilltari i Thaçit, Adil Behramaj është “shqetësuar” për ministren e Jashtme, Donika Gërvallën.Bëhramaj përmes një postimi në ‘facebook’, është tallur me të dukë thënë se nuk po bëhet e gjallë, shkruan Gazeta inFokus.

“Kemi filluar të shqetësohemi për kryediplomaten Schwarz. Nuk po bëhet më e gjallë. Në Paris u zëvendësua me Emilia Rexhepin”, ka shkruar ai.

Behramaj talljen e ka vazhduar duke thënë se në mungesë të akuzave të saj kundër UÇK-së, do të lirohen Thaci dhe të tjerët që po mbahen në Hagë.“Edhe deklaratat kundër UÇK-së disi kanë pushuar. Në mungesë të akuzave të saj, po besoj që së shpejti do të lirohen edhe ish-udhëheqësit e UÇK-së!”, ka shkruar Behramaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *