Loading...

Friday, January 14, 2022

Ish-ushtari i UÇK’së: Kemi ecur 180 orë për të siguruar a,rmë nga Shqipëria

Invalidi i UÇK-së, Ahmet Gjaka ka treguar për vështirësitë që ka hasur gjatë luf,tës në sigurimin e a,rm,ëve.Gjaka ka thënë se së bashku me shumë ushtarë të tjerë kanë ecur 180 orë për të marrë a,r,më në Shqipëri.“Gjatë muajit korrik 1998 ne jemi nis 1200 ushtarë nga gjitha zonat dhe kemi shku në Shqipëri për të furnizuar me a,r,më në këmbë. Kemi has në prit e në zona të minuara ku na u kanë v,ra edhe shokë.

Në Tropojë jemi ar,mat,osu,r dhe kemi bërë 180 orë ecje në këmbë për tu kthyer sërish në Zonën e Shalës”, ka thënë Gjaka në emisionin ‘Dhoma e Rrëfimit’.Tutje, ai ka treguar se menjëherë pas luf,te ka qenë pjesë e Trupave Mbrojtëse të Kosovës ku ka shërbyer nëntë vite, ndërsa aktualisht është pjesë e FSK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *