Loading...

Thursday, December 09, 2021

Kacaf,yten pjesëmarrësit në trafik në Fushë Kosovë

Një kacaf,ytje ka ndodhur mes dy ngasësve të veturave, pak çaste më parë në rrugën Dardania në Fushë Kosovë, raporton Gazeta Infokus.Në vendin e ngjarjes ka rastisur një patrullë policore që ka ndërhyrë në incident përderisa njëri nga të involvuarit në kacaf,ytje ka ikur nga vendngjarja me veturën e tij sapo ka parë policinë, i ka thënë Infokusit një qytetar, i cili edhe i ka dërguar fotot.

Nuk dihet cilat janë arsyet dhe motivet që kanë quar në kacaf,ytje këta qytetarë./Gazeta Infokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *