Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Kajtazi: Ka paragjykim dhe racizëm ndaj Drenicës, qekjo UÇK ka lind qaty, prandaj votojnë njejtë

Gazetari Vehbi Kajtazi i është kundërpërgjigjur ish Kryetarit të Vetëvendosjes në Prishtinë z. Ylli Hoxha, pasi ky i fundit është shprehur se Drenica është bastion i stupcit dhe si i tillë duhet hequr menjëherë. Poashtu, Ylli Hoxha ka theksuar se ajo zonë është problematike si bastion i tillë.

Vehbi Kajtazi ka potencuar se “Ka paragjykim dhe racizëm ndaj Drenicës, por qekjo UÇK ka lind qaty, i ka nxjerr këta njerëz që kanë luftuar në vazhdimësi, dhe prandaj kjo Drenicë voton njëjtë”.Ai ka thënë se Shaban Polluzha kishte luftuar kundër krejt të tjerëve kur të tjerët ishin me një anë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *