Loading...

Tuesday, December 07, 2021

Kandidati për asamble i AAK-së në Podujevë publikon fakte të “avullimit” të votës!

Kandidat i AAK-së për asamble në komunën e Podujevës, Sokrat Kika është ankar se i është bërë e padrejtë.Përmes një shkrimi në Facebook, ai ka thënë se i janë “avulluar” 35 vota.

“Ne keto zgjedhje, une Sokrat Kika e kam mare besimin e 35 bashkëfshatareve te mije te cilat ne ditën e votimit kanë figuruar ne listat e komisionereve. Mbas marrjes se frp-ve nuk figurojne dhe shihet shume kjarte se 00 eshte permbi nr 35. Drejtesi te lutem vepro”, ka deklaruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *