Loading...

Sunday, November 28, 2021

Kanosi zyrtarin policor, arrest ohet anëtari i Kryesisë së OVL-UÇK-së

Anëtari i Kryesisë së OVL e UÇK-së, Faik Fazliu është arres,tuar mbrëmë rreth orës 22:40 në rrugën “Tranziti i Ri” në Prizren, shkruan Gazeta Blic.Fazilu është arre,stuar për kano,sje ndaj personit zyrtar.Lajmin për Gazeta Blic e ka konfi,rmuar zëdhënësi i policisë për rajonin e Prizrenit, toger Shaban Osmanollaj.

“I dysh,uari F. F lindur ne vitin 1977, ka kan,osur verba,lisht personin zyrtar gjatë krye,rjes së detyrës zyrtare. Zyrtarët policor po asistonin në kontrollimin e një lokali (kafiteri) së bashku me inspek,torët e AUV-it, lidhur me mosrespektimin e masave antiCOVID-19”, ka thënë Osmanollaj.

Osmanollaj ka shtuar se i dysh,uari është shoqë,ruar në stacionin policor në Prizren.“I dyshu,ari është intervistuar nga hetuesi kujdestar dhe me aktvendim të Prokurorit iniciohet rasti për “Kan,osje ndaj personit zyrtar” dhe i dysh,uari është ndaluar në Qendrën e mbajtjes për 48 orë”, tha Osmanollaj.
Ai theksoi se rasti është nën heti,me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *