Loading...

Sunday, November 28, 2021

“Më fal, zemra ime!”/ Pozhari i kërkon falje publike familjes së Marigonës, tregon kush e kontaktoi

Analisti Xhevdet Pozhari i ka kërkuar falje familjes së 18-vjeçares Marigona Osmani, e cila dyshohet se u v,ra nga Dardan Krivaqa.Ai ka treguar se kërkimfalja e tij vjen pasi djali i dajës së Marigonës i ka shkruar me lutjen që ai të kërkojë falje për një shkrim të tij në Facebook, lidhur me ngjarjen që tro,ndit,i Kosovën.“Më fal, zemra ime!”, ka shkruar Pozhari, duke thënë se atij iu dev,iju,a statusi i tij.

“E vërtetë se ne duhet të angazhohemi shumë për edukimin e djemve në këtë shoqëri, veçanërisht për respektin ndaj gjin,isë femërore dhe t’i shembim ste,reoti,pet pat,riar,kale. Por, po aq e rëndësishme është që edhe vajzave duhet rikujtuar sa më shpesh se nuk është me rëndësi vetura Audi A8, por go,mar,i që e nget atë”, kishte deklaruar Pozhari, deklaratë kjo që nx,iti reagime të ash,pra në vend.

Reagimi i plotë në Facebook:
Djali i dajës së Marigonës, Albi, një i ri i mrekullueshëm, jo vetëm që vu,an nga plaga e lajmit të kobshëm, por edhe nga pasojat që shkaktuan mediat me dev,ijim,in e statusit tim.

Në këto rrethana të lën,di,mit të tij shpirtëror, ai ka gjetur fo,rcën të më shkruaj me lutjen e vetme, nëse jam njeri i mirë, të kërkoj falje publike, pavarësisht qëllimit apo rrjedhës së ngjarjeve që mu mveshen.

Albi, atë që nuk ka pasur for,cë të më bind askush, asnjë presion med,iat,ik apo çfarëdoqoftë, e bëre ti. Unë të kërkoj falje ty dhe familjes. Mua nuk më duhet as shkrim, as famë, e asgjë tjetër, nëse një fëmijë si ti vu,an dhe unë mund të kem qenë pa vullnetshëm pjesë e thellimit të plagës.

Kurgjo e imja nuk vlen karshi dhimbjes tënde.Unë shkruaj për të kundërtën që gje,nera,ta e juaj të ketë veç ditë gë,zi,mi, e kurrsesi dhim,bje.Më fal, zemra ime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *