Loading...

Sunday, November 28, 2021

Këshilli i Sigurimit i OKB-së mblidhet më 15 tetor për të diskutuar për Kosovën

Më 15 tetor Këshilli i Sigurimit i OKB-së do të diskutojë për situatën në Kosovë.Seanca e KS të OKB-së do të jetë e dyta për këtë vit pas asaj të mbajtur me video-lidhje në prill, shkruan lajmi.net.

Kjo seancë ishte karakterizuar me polemika të shumta pasi që kryediplomates Kosovare, Donika Gërvalla, i ishte kërkuar që të hiqte simbolet shtetërore nga kamera.

Megjithatë, ajo kishte refuzuar dhe seanca kishte vazhduar asisoj.Ndryshe, Këshilli i Sigurimit diskuton çdo gjashtë muaj raportet për situatën në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *