Loading...

Sunday, December 05, 2021

Komandanti Hisen Berisha Jep Dridhje Gjithe Kosoves Me Fjalet Qe I Tha Per Albin Kurtin !! Nuk E Priste Askush…

Komandanti Hisen Berisha jep dridhje gjithe Kosoves me fjalet qe i tha per Albin Kurtin !! Nuk e priste askush…Koman danti i Koshares, Hisen Berisha eshte dekla.ruar rreth deklarates se komandantit te Llapit, Rrustem Mustafa Remi, se Albin Kurtin e ka pa.sur bashke lu ftetare. Ai tha se nuk ka infor.macione se Kurti ka qene pjese e UÇKse, teksa tha se Kurti di.teve ne vijim duhet te tregoje mbesh.tetjen qe e ka per FSKne.

Ish ushta raku, Hisen Berisha ka thene ne emi.sionin Frontal ne T7 se mbajtja e ar mes eshte deshire dhe virtyt i secilit. Kete dekla.rate ai e dha teksa u pyet per raportin e krye ministrit Albin Kurti me ar men. Kurti u pa sot duke vesh.truar ar met e FSKse, gjate nje operacioni ne Gjakove, ne kua.der te Defender Europe 2021.

Deshira per ta pa.sur dhe per ta pasur ar men eshte deshire dhe virtyt i secilit. Une nuk e gjykoj z.Kurtin nga mos deshira per ta pasur ar men. Refuzimi ta kesh ar men apo jo ate.here kur kombi yt, vendi yt pret qe ti ti da.lesh zot edhe me arme, krahas penes , si koman.dant Agim Ramadani, Sali Çekaj qe kane qene nje.rez intelektual, por edhe ne te gja.llet qe jemi e nuk jemi me pak te kualifikuar dhe intelektual ka qene momen.ti qe e kemi marre edhe ar men, ka thene Berisha.

Pastaj, koman danti i Koshares tha se me aq sa ka infor.macione ai, Kurti nuk ka qene pjese e UÇKse. Me tut.je Berisha, tha se Kurtit ne ditet ne vijim do ta tregoje mbesh.tetjen qe e ka per ushtrine e Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *