Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Komandanti Serb çon pesh vendin me këtë reagim ndaj Shqipërisë, pasi Shqipëria kërkuan tërheqjen e Serbisë…

Kêrkesês sê Shqipêrisê pêr têr heqjen e trupave serbe nga afêrsia e kufirit me Kosovên, i ka ardhur njê pêrgjigje nga Beogradi. Komandanti i pensionuar i ushtrisê kufitare serbe, Dragutin Dimqevski, ka thênê se kêrkesa e Tiranês nuk duhet tê dêgjohet.Sipas tij, Serbia nuk duhet ti têr heq trupat nga afêrsia e kufirit.

Po monitoroj situatên dhe mbêshtes p.Iotêsisht tê gjitha masat e marra nga Iidershipi i shtetit tonê nê krye me Vuçiq, nê mênyrê qê situata tê qetêsohet. Eshtê mirê qê trupat tona tê ar matosura tê rrijnê nê gatishmêri dhe afêr qê tu japin mbêshteteje mora.Ie njerêzve tonê nê Kosovê, deklaroi komandanti Serb milloshi 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *