Loading...

Saturday, November 27, 2021

Konjufca ngatërrohet pak dhe përmend PDK-në në vend të PDSH-së, ja reagimi i Bashës

Kryeparlamentari Glauk Konjufca, pas takimit me kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, tha se Kosovës po i kanoset rreziku që në bisedime me Kosovën ‘të hapet tema e Asociacionit’.
“Më gëzoi shumë fakti që qëndrimet e Partisë Demokratike të Kosovës”, ku më pas ndërhyri Basha duke thënë:

‘Të Shqipërisë’.
E më pas Konjufca vazhdoi:
“…të Shqipërisë janë shumë të rëndësishme për Republikën e Kosovës, që i shpjegoi si qëndrime të PDSH-së edhe kryetari Basha.

Edhe në dialogun që e kemi me Serbinë por edhe në sfidat e integrimeve evropian sepse vetëm duke pasur një pozicion unik, të përbashkët, të dy shtetet tona mund të kenë sukses”, tha Konjufca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *