Loading...

Sunday, November 28, 2021

Kosova nënshkruan marrëveshje me Kroacinë për blerje armësh

Në duart e ushtarëve të Kosovës, së shpejti pritet të jenë armë e pajisje të ndryshme, prodhim kroat.Ato do të vijnë, përmes realizimit të marrëveshjes mes dy vendeve për blerjet ushtarake “Shtet me Shtet.Kjo u paralajmërua nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas takimit me homologun e tij kroat, Mario Banozic.

Një ujdi e tillë sipas ish-Komandanti të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, është shumë e dobishme për vendin.Arsye për këtë, ky thotë se është përvoja ushtarake dhe prodhuese e shtetit të afërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *