Loading...

Saturday, January 22, 2022

Kryeministri Kurti jepi shembull thjeshtësie, udhëton bashkë me qytetarët në aeroplan

Kryeministri Kurti jepi shembull thjeshtësie, udhëton bashkë me qytetarët në aeroplan,Atje, Kurti takoi kryeministrin e Kroacisë, Andrej Plenkoviq,Kurti thotë se homologun e tij kroat të kenë diskutuar për ekonominë, sigurinë dhe mënyrat për të forcuar më tej marrdhëniet mes dy vende.

“Fillova ditën time në Forumin Strategjik Bled, duke u takuar me Kryeministrin e Kroacisë, z. Andrej Plenkoviq. Ne diskutuam ekonominë, sigurinë dhe mënyrat për të forcuar më tej marrëdhëniet tona të jashtëzakonshme dypalëshe dhe për të thelluar bashkëpunimin tonë”, ka shkruar Kurti në Tëitter.

Mirëpo, ajo cka bien në sy, është thjeshtësia e kryeministrit Kurti, i cili udhëtoi në Aeroplan bashkë me qytetarët duke paguar biletë të lirë.Fotografinë e Kurtit në aeroplan e ka publikuar një qytetar, nipi i të cilit është fotografuar me kryeministrin gjatë fluturimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *