Loading...

Sunday, November 28, 2021

Kujdes, tani Policia e Kosovë do t’ju dënojë duke ju kapur me dron

Policia e Kosovës ka nisur aksion për të rritur sigurinë në trafik.

Dronët do të kapin shkeljet e trafikut, e në veçanti tejkalimet në vijën e plotë dhe shpejtësinë.

Duhet theksuar se aksidentet janë shpeshtuar kohën e fundit.
Gjatë kohës së sezonit veror kur rrugët ngarkohen, aksidentet shpeshtohen edhe më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *