Loading...

Tuesday, November 30, 2021

“Kujdesuni për veten dhe familjarët tuaj!” – Shteti alarmon qytetarët në prag të motit të keq

Bashkia e Vlorës i ka bërë apel të gjithë qytetarëve që për shkak të motit të keq të tregojnë kujdes. Në një postim në Facebook, bashkia kërkon nga qytetarët që të shmangin lëvizjet e panevojshme me makina.Për shkak të shirave të dendur, thotë bashkia, duhet kujdes edhe me vendin e parkimit të makinave.Njoftim Bashkia Vlore,Të dashur qytetarë!

Duke parë kushtet e motit në Vlorë, por edhe në të gjithë vendin, do ju luteshim të shmangni lëvizjet me makina që nuk janë të domosdoshme. Për shkak të shirave të dendur, duhet të keni kujdes edhe me vendin e parkimit të makinave dhe të jeni të vëmendshëm për vendet që rrezikojnë të përmbyten! Paralajmërimet e meteorologëve për shira të vazhdueshëm, na bëjnë të jemi të kujdesshëm.

Kujdesuni për veten dhe familjarët tuaj!,Për çdo nevojë vendosni kontakt me Ujësjellës Kanalizimet dhe Shërbimet publike të Bashkisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *