Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Kur Memli këndon, Sami Lushtaku e Ramiz Lladrovci ja çka bëjnë!

Memli Krasniqi është kryetari i ri i PDK-së.Pas zgjidhjes së tij kryetar i kësaj partie, kanë vërshuar reagimet.Kishte urime, por edhe kritika pas bërjes së tij kryetar.

Edhe prof. Dr. Binak Maxharraj ka reaguar, i cili përmes një postimi në facebook, ku edhe publikoi një këngë të Memlit gjatë kohës kur është marrë me muzikë, me grupin e tij “Ritmi i Rrugës”, shkruan se tash komandantët e luftës në PDK, kanë një tjetër komandant.E ai sipas tij është Memli Krasniqi.Maxharraj shkruan se me këngët rep do të shërohet PDK-ja e cila është në prag të shuarjes.Madje ai shton se kur këndon Memli, Sami Lushtaku e Ramiz Lladrovci e hedhin vallën.

Postimi i plotë:Dgjojeni kryetarin e ri të PDK, reperin e drikurshëm Memli Krasniqin duke kënduar në “Ritmi i rrugëve”.Ai u zgjodh edhe krytar i PDK.Tashti komandantët e luftës e kanë një tjetër komandat, Memli Krasniqin reperin e njohur të këngës.Ky me këgë rep me siguri se ka me e shëru PDK e cila është në prag të shuarjes.Pra kur ky këndon Sami Lushtaku dhe Ramiz Lladrovci e hedhin vallën sipas muzikës së tij.Pra, kështu përparohet partia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *