Loading...

Sunday, January 23, 2022

“Kurrë si dihet”, çka po paralajmëron Sejdi Hoxha i PDK-së

Sejdi Hoxha nga PDK-ja ka publikuar një fotografi me dy deputetët e këtij subjekti, Ganimete Musliun dhe Ariana Shoshin.Në këtë fotografi që Hoxha ka publikuar në Facebook, ka shkruar “kurrë si dihet”, duke mos e treguar se për çka e ka fjalën.

Është deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu që vazhdimisht ka dhënë sinjale para garës për të parin e partisë, megjithatë nuk dihet nëse ajo ka pretendime për t’i hyrë garës.Pak minuta më parë ajo ka kritikuar se pse nuk ka asnjë kandidaturë të shpallur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *