Loading...

Saturday, November 27, 2021

Kurti e Bërnabiq takohen më 1 korrik në Ohër

Më 1 dhe 2 korrik do mbahet Konferenca me liderët e Ballkanit Perendimor për vitin 2021.Në këtë konferencë do jetë edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti si dhe Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq.

Në faqen zyrtare të kësaj konference janë bërë publike edhe pjesëmarrësit që e kanë konfirmuar pjesëmarrjen si dhe programin e konferencës, të cilin mund ta gjeni këtu.

Temë e këtij forumi është: ”Ballkani Perëndimor, copëza që mungon për ta plotësuar Evropën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *