Loading...

Sunday, January 23, 2022

Ky është 23 vjeçari kosovar që vdi’q sonte në aksidentin tra’gjik

Ka vdek,ur një 23-vjeçar pas një vetaksid,enti në rrugën Pejë – Prishtinë, saktësisht te vendi i quajtur Kroni i Mbretit.

23-vjeçari që ka vdek,ur është F.Gj nga Klina.

Mediat raportojnë që viktima në kohën e aksidentit kishte qenë në veturë së bashku me babain dhe vëllain.

Policia e Kosovës ka kërkuar kujdes dhe respektim të rregullave në rrugë, në veçanti respektim të kufizimeve të shpejtësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *