Loading...

Sunday, November 28, 2021

Latifi e kritikon ashpër PDK’në: Janë përgjumur, po presin kthimin e liderëve nga Haga

Njohësi i rrethanave politike, Blerim Latifi, ka thurur kritika ndaj lidershipit të PDK’së, duke thënë se pozitat të cilat i bartin janë si dhuratë dhe jo si rezultat i punës së tyre.

“Si shpjegohet pagjakësia, përgjumja dhe pasiviteti politik i PDK-së? Qe një arsye madhore: Pjesa dërmuese e atyre që sot i kanë pozitat e rëndësishme në PDK, nuk i kanë ato pozita si rezultat i punës së tyre individuale, por si dhurata politike nga liderët e partisë”, ka shkruar profesori universitar.

“Si shpjegohet pagjakësia, përgjumja dhe pasiviteti politik i PDK-së? Qe një arsye madhore: Pjesa dërmuese e atyre që sot i kanë pozitat e rëndësishme në PDK, nuk i kanë ato pozita si rezultat i punës së tyre individuale, por si dhurata politike nga liderët e partisë”, ka shkruar profesori universitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *