Loading...

Sunday, December 05, 2021

Mediat në Shqipëri: Debilat e Albin Kurtit prishën festivalin, mbushën spitalet

Mediat në Shqipri kanë komentuar ngjarjen e mbrëmshme që rrjedhi nga Festivali i Birrës në Korҫë. Si shkak i kundërshtimeve të qytetarëve pati ndërhyrje të policisë dhe të lënduar.

Për këtë, mediat në Shqipëri ia kanë hedhur fajin kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, duke thënë se ‘debilat’ e Kurtit e prishën festën, 10 fëmijë u lënduan dhe u mbushën spitalet.

“10 fëmijë të lënduar në Korçë, nga gazi lotsjellës i debilave të Albin Kurtit që prishën festën e birrës. Mbushen spitalet”, shkruajnë mediat në Shqipëri sot. bota press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *