Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Mentor Shala: Më vjen keq nëse t’i thuash dikujt bukuroshe dhe ta ftosh në darkë është ofendim

Zëvendesdrejtori i RTK-së, Mentor Shala i ka kërkuar falje deputetes, Doarsa Kicës.Kjo pasi ai kishtë kërkuar një takim më të dhe e kishte quajtur bukuroshe, shkruan Gazeta Inofokus.Shala ka thënë së i vie keq nëse të thuash dikujt bukuroshe dhe të ftosh në darkë është ofendim.

“Nëse i thu dikujt bukuroshe dhe e fton për drekë ose darkë është ofendim dhe gjuhë e papranueshme, atëherë më vjen keq ku paskemi mbrri si shoqni! Nëse Doarsa është ofendu për këtë ftesë dhe kompliment i kërkoj falje, por nuk e pash asnjë reagim të saj. E juve bandave FAKE të fcb ju dëshiroj fat e lumturi…”, ka thënë ai./Gazeta Infokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *