Loading...

Thursday, December 09, 2021

Mërgimtari nga Gjermania: Në Kosovë kënaqesh me 100 euro (VIDEO)

Mërgimtarët që po qëndrojnë në Kosovë, thonë se në Kosovë është jeta më e mirë, pasi ka më pak stres dhe mund të kënaqesh me pak para. Një mërgimtar nga Gjermania, thotë se jeta në shtetin gjerman është stresuese, me shumë punë, e pak kënaqësi. Sipas tij, në këtë aspekt Kosova është më e mirë, pasi këtu mund të kënaqesh edhe me 100 euro. “Këtu është jeta ma e mirë se punon ma pak, kënaqesh me ma pak pare /Pamje mePosht

Atje ki shumë punë, stres, nuk kënaqesh, edhe me i harxhu 200 euro. A këtu në Kosovë kënaqesh me 100 euro”, shprehet ai në ATV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *