Loading...

Sunday, January 16, 2022

Ministri Mehaj po dridh serbet me kete siguri qe po u jep qytetareve te Kosoves – Ja bë 8 me 2 këlyshit Vuçiq

Ministri Mehaj po dridh serbet me kete siguri qe po u jep qytetareve te Kosoves – Ja bë 8 me 2 këlyshit Vuçiq.Ministri Mehaj: Ndihuni tē sigurt sepse bashkē me ale,atēt tanē jemi pēr ju gjith,monē.Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, pērmes njē shkrimi nē Facebook, ka pēr,mendur tē arriturat e ministrisē qē ai drejton nē 6-mujorin e marrjes sē detyrēs.Pēr,mes njē statusi nē Facebook.

Mehaj ka thēnē se nē kētē 6-mujorēsh Ministria e Mbrojtjes ka mirē,mbajtur dhe ope,ruar me sukses edhe me aftē,sitē dhe kapacitetet aktuale tē FSK-sē.Mehaj thotē se detyra, nderi dhe Atdheu janē maksimal qē e udhē,heqin atē, stafin e Ministrisē, Ush tar,akun e FSK-sē dhe Qeverinē e Republikēs sē Kosovēs.Postimi i plotē i Ministrit Mehaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *