Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Ministri Murati ka një njoftim me rëndësi për subvencionimin e kredive

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se formulari i aplikimit për subvencionim të kredive personale/konsumuese, tani është hapur në platformën e-Kosova.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Murati ka treguar hapat për aplikim për subvencionim të këtyre kredive.

“Pasi të keni marrë kredinë në njërin nga institucionet financiare të licencuara në vend, duhet të shkoni në portalin eKosova për të plotësuar formularin e aplikimit. Formularin e gjeni duke ndjekur hapat si në fotot e bashkangjitura.

Me rëndësi: llogaria bankare ku paguhet subvencionimi duhet të jetë në emër të aplikuesit, përndryshe nuk mund të bëhet transferi”, ka shkruar Murati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *