Loading...

Thursday, December 09, 2021

Mixha Brahim I Gatshëm Për Atdhe!: Për Popullin Tim Prap I Kisha Vish Teshat E UÇK-Së!VIDEO

80 vjeçari nga Qirezi i Skenderajt, Brahim Rexhepi, ka rrëfyer për emisionin nKosovë Show për ngjarjen e 28 shkurtit të vitit 1998 ku iu kishte v rarë vëllau dhe djali i tij. Ai ka rrëfyer edhe për marrjen e a rmatimit nga Adem e Hamëz Jasharit dhe për fjalët që ata ia kishin thënë axhes Brahim

Poashtu, axha Brahim Rexhepi ka dërguar porosi tek politikanët ku ka kërkuar që të bashkohen. Axha Brahim ka thënë se UÇK nuk ka kryer k rime dhe se do ti veshte prap rrobat e UCK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *