Loading...

Saturday, January 29, 2022

Modelja Kosovare “godet“ përsëri, plasni ju shqipfolsa, se Hashim Thaçi është…

Modelja Shqiptare “godet“ përsëri, Plasni ju shqipfolsa se Hashim Thaqi është baba.

Ndoshta duket e pazakontë, por ja që ka ndodhur në Kosovë. Modelja nga Vushtrria, Suzana Tahiri pas ak takuzës që është ngritur nga Gjykata Spec iale për Thaçin dhe Kadri Veselin, po ndjehet e mërzitur.

“Nuk më duhet emri im, nëse nuk dal me thirr Hashim”, shkruan ajo në Facebook. Ajo në fundë thotë qe Hashimi është Baba i Kosovës, edhe më meritori për pavarsinë e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.