Loading...

Tuesday, January 18, 2022

Mos të rrejnë disa shqiptarë të ish Jugosllavisë, kur thojnë se Titon se kemi dashtë! (Video)

Në debat televiziv Azem Vllasi flet hapur për karierën e tij në kohë të Lidhjes Komuniste të Jugosllavisë!Ai mes tjerash potencon faktin se, nuk i takon periudhës,kohës kur në Kosovë kishte përla Aleksandër Rankoviçi, por i takon një periudhe tjetër, pikërisht kohës kur në

Kosovë janë shënuar disa rezultate të mira, siç është univeristeti, pastaj kushtetuta e vitit 1974 etj.
Ajo që veçuam nga opinioni i z. Vllasi është qëndrimi i disa shqiptarëve të asaj kohe të cilët bëjnë opinione qejfi dhe po thojnë se, ne nuk e kemi dashtë Titon; është e udhës dhe e mirë që çato, mos të rrjenë, por ta thonë të vërtetën;

sipas Vllasisit disa po thojnë se nuk e kemi dashtë atë sistem, nuk kemi qenë me qejfë në Lidhjen Komuniste; shumë prej tyre i shoh në televizion, shumë prej tyre i njoh shumë mirë!Më shumë videomateriali. minita e 5 Dafina T A news24

“>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *