Loading...

Tuesday, December 07, 2021

Muhaxheri: Albin Kurti i ka mashtruar fëmijët e Kosovës

Analist politik, Arton Muhaxheri, ka folur rreth aktualitetit në Kosovë, ndërsa kryeministrin Kurti e ka quajtur mashtrues.Muhaxheri ka theksuar se kryeministri dhe lideri i VV’së, Albin Kurti, ka mashtruar fëmijët e Kosovës, ai gjatë zgjedhjeve iu kishte premtuar fëmijëve të Kosovës së do t’i ndajë çdo muaj nga 10-20 euro, gjë të cilën nuk e bëri kurrë.

“Albin Kurti ka mashtruar fëmijët e Kosovës, në kohë zgjedhjesh kishte premtuar për fëmijë së do t’i ndajë çdo muaj 10-20 euro dhe nuk e bërë këtë dhe në momentin që ti i mashtron fëmijët e Kosovës, atëherë perspektiva jote është e pa qartë e pa paqëndrueshme dhe jo korrekte”, tha Muhaxheri për Syri.netAi gjithashtu ka kritikuar VV’në për standard të dyfishtët që kjo parti ka përdorur.

“Në opozitë kritikonin partitë në pushtet si milionerë ndërsa kur vet deklaruan pasurin dalin pasi erdhën në pushtet që të jenë multimilonera” tha Muhaxheri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *