Loading...

Sunday, November 28, 2021

Mushkolaj: Pa marrë parasysh çka thotë tash, Mustafa ka nënshkruar Asociacion antikushtetues

Për asociacioni e komunave me shumice serbe ka reaguar ish-kryeministri Isa Mustafa i cili ka thënë se në kohën kur është nënshkruar marrëveshja e parë dhe ratifikuar në Prishtinë, ai nuk ishte kryeministër.

Për këtë ka reaguar analisti Imer Mushkolaj duke thënë, kjo është dëshpëruese nga ana e Mustafës, I cili po mundihet ta largoj përgjegjësinë nga vetja.“Pa marrë parasysh çka thotë tash, ai ka nënshkru Asociacion antikushtetues”, ka shkruar Mushkolaj.

Postimi në facebook:Përpjekje dëshpëruese e Isa Mustafës për ta hequr përgjegjësinë nga nënshkrimi i Asociacionit. Pa marrë parasysh çka thotë tash, ai ka nënshkru Asociacion antikushtetues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *