Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Ne Kosovë kerre luksoze kanë me 18- 25 vjet, në Gjermani pleqt e plakat

Nga Viktr Buzhala.
Eshte nje tradite bizare tek ne qe prindrit iu blejne kerre super të shtrenjta djemve të rinj. Si ti mbushin 18 vjet, hyjne borxh deri në fyt me iu ble Mercedesa, Audi a BMW. Pse? Për me e thy qafen e vet e me ua thy edhe te tjereve. Ne verzionin ma te mire i fikin prindrit e vet, zibidi i bajne. Ne fund ua marrin edhe shpirtin dhe mire ua bajne.Ne Kosove kerre luksoze vozisin shumica qe jane 18- 25 vjet pa fije djerse.

Ne Gjermani, tu vozite kerre luksoze i sheh vetëm pleqt e plakat. A thu pse nuk ua blejne edhe femijeve kerret luksoze. S’kane sa familjet tona apo?Tu harxhu ne kerre luksoze per azgana as ekononine skena me mujte me e levize vendi. Fukara ne tru jena.
https://www.facebook.com/viktor.buzhala/posts/10159288442756221

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *