Loading...

Thursday, December 09, 2021

Nëse humb në Prishtinë, a do te rikthehet në Ministri Arben Vitia?

Arben Vitia ka dhënë dorëheqje sot nga pozita e ministrit të Shëndetësisë, për të filluar edhe fushatën si kandidat për kryetar të Komunës së Prishtinës.

Vitija, i pyetur nga gazetarët në konferencën për medie, nëse do të rikthehet në krye të MSH-së në rast se i humb zgjedhjet lokale, nuk ka preferuar të përgjigjet.Ai tha se për këtë do të flasë në momentin e parë kur e nis fushatën.

“Unë jam këtu për t`u përgjigj për herë të fundit nga pozicioni i ministrit të shëndetësisë. Po bëhen 8 vite që po shërbejë për publikun. Besoj që edhe në rrethana tjera jam i gatshëm. Në momentin e parë që e filloj fushatën do të flasë për këtë dhe çështje tjera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *