Loading...

Monday, January 17, 2022

“Nipi, mbesa, vëllau, axha” – Krasniqi liston emrat e 11 personave që u punësuan e që janë të afërt me VV-në

Zyrtari i Partisë Socialdemokrate, Frashër Krasniqi, ka publikuar emrat e disa prej të cilëve pretendon se janë të punësuar nëpër institucione gjatë javëve të fundit, dhe që sipas tij, kanë lidhje me Lëvizjen Vetëvendosje.

Lista e publikuar nga Krasniqi, fillon me familjarin e zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi, për të vazhduar me mbesën e deputetit Jahja Koka e deri te aktivisti Rron Gjinovci.Në fund, ai ka ironizuar duke shkruar “era shtet”.

Postimi i tij i plotë:– Nipi i Besnik Bislimit,– Mbesa e Jahja Kokës (deputet i VV),

– Shkurte Aliu (militante e VV),– Gratë e dy shefave të VV në Vushtrri,
– Axha i Glauk Konjufcës,– Vëllau i Fitim Ukës (deputet i VV),– Gruaja e Xhevdet Pozharit (analist i VV),– Vigan Qorolli (analist i VV),– Rron Gjinovci (analist i VV),– Djali i axhës së Haxhi Arifit…Era shtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *