Loading...

Sunday, November 28, 2021

Nis shakaja me Agim Bahtirin, qytetari e vendos fotografinë e tij në kuletë

Kryetari aktual i Mitrovicës, Agim Bahtiri në vitin 2013 thoshte se shumë njerëz kanë qajtë duke i dëgjuar diskutimet dhe premtimet e tij, madje ai thoshte se janë të rrallë qytetarët që nuk e mbajnë fotografinë e tij në kuletë.

Një qytetar ka ironizuar me këtë deklaratë të Bahtirit duke dërguar një fotografi në Jepi Zë.Në foto shihet kuleta e qytetarit dhe një fotografi e kryetarit Agim Bahtiri brenda saj.Ndryshe Bahtiri njihet për deklaratat e premtimet e tij interesante nga fabrika e kërpurdhave, nxehja e shkollave me bërthama të kumbullave, kontejnerë nëntokësor, fabrika të qumështit etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *