Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Një foto e rrallë, a e dini kush është kjo politikane kosovare?

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka shpërndarë një foto të saj kur ishte në moshën 7 vjeçare.Çitaku në këtë foto shihet me veshje kombëtare shqiptare dhe me instrumentin kombëtar, çiftelinë.“Une, 7 vjeçe, me qifteli”, shkroi shkurt Çitaku në postimin e shpërndarë në Facebook.

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka shpërndarë një foto të saj kur ishte në moshën 7 vjeçare.Çitaku në këtë foto shihet me veshje kombëtare shqiptare dhe me instrumentin kombëtar, çiftelinë.“Une, 7 vjeçe, me qifteli”, shkroi shkurt Çitaku në postimin e shpërndarë në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *