Loading...

Sunday, November 28, 2021

Një prej të arrestuarve sot për subvencione “dost” i deputetit të PDK-së?

Shtatë persona janë arrestuar sot nga Policia e Kosovës në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë.Njëri nga të arrestuarit është Kujtim Zariqi, i cili punon që disa vite në AZHB.Ky i fundit duket se është dost i fort me deputetin e PDK-së, Hajdar Beqa dhe zyrtarin e PDK-së Bujar Cakolli me të cilët ka disa foto të publikuara në Facebook.


Policia ndërkaq ka thënë se aksioni i sotëm është vazhdim i operacionit të nisur më herët për dallavere me subvencione.

“Policia e Kosovës, me autorizim të organeve kompetente ka filluar një operacion të gjerë policorë, i cili është duke u realizuar në disa lokacione të komunave të ndryshme”, thotë policia. Ky operacion policorë është vazhdimësi e operacionit të mëhershshëm subvencionet. Pas përfundimit të operacionit policorë do të bëhen të ditura detaje shtesë”, thuhet më tutje në përgjigjen e policisë.Në lidhje me arrestimet ka reaguar edhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *