Loading...

Saturday, November 27, 2021

Nuk ua dha rrogat, punëtorët i hakmerren keq shefit???

Punëtorët e pakënaqur vendosën të hakmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara.Video e hakmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani, transmeton Reporteri.net.

Ata fjalë për fjalë shkatërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.Siç thanë, arsyeja janë pagat e papaguara.“Ai duhet të na kishte paguar, apo jo?”, thanë punëtorët e indinjuar në fund të hakmarrjes së tyre, të cilët“ zbukuruan ”makinën e shefit me shkumë të përdorur në punimet e ndërtimit. /Reporteri.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *