Loading...

Sunday, December 05, 2021

Olluri: Çfarë i shërben mençuria një njeriu si Kurti që nuk ka arritur asnjë sukses gjatë 100 ditëve qeverisjes

Olluri në Pressing të T7 ka përmendur paraqitjen e Kurtit pas takimit me presidentin francez Emmanuel Macron.Ai tha se Kurti zotohej për rënie të numrit të emigrimeve, ndërsa kjo kishte ndodhur për shkak të pandemisë.

“Kurti flet për takimin dhe thotë që ia ka treguar presidentit francez sukeset që ka shënuar Kosova. Ka rënë drastikisht numri i emigrimeve, në kohë pandemie kur asnjë ambasadë viza nuk lëshon. Kjo nuk është meritë e Qeverisë Kurti, është mashtrim”, ka thënë Olluri.Tutje ai u kundërshtua nga ish-deputetja Donika Kadaj-Bujupi e cila tha se Kurti është lider i jashtëzakonshëm, është karizmatik dhe elokuent.

Ndërsa Olluri pyeti se çfarë i shërben mençuria një njeriu si Kurti që nuk ka arritur asnjë sukses gjatë 100 ditëve të qeverisjes.“Një njeri i mençur dhe i dijshëm mos me shënu asnjë sukses gjatë 100 ditëve, çka i shërben ajo mençuri”,ka thënë Olluri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *