Loading...

Sunday, January 23, 2022

Pasi Kurti paralajmeroi per reciprocitet, vjen reagimi i pare nga serbia dhe Vucic. Te gjithe ne panik

Gjuriq pas paralajmërimit për reciprocitet: Vuçiq nuk i lejon kc’ërcënimet e Kurtit.Në Serbi kanë reaguar pas paralajmërimit të Qeverisë së Kosovës për rikt,him të masës së reciprocitetit, raporton Gazeta Exp,ress.Një nga zyrtarët që ka reaguar është edhe ish-dr,ejtori i të ashtuquaj,turës zyrë serbe për Kosovën.Amba,sadori serb në Washington, Marko Gjuriq vlerësoi se paralaj,mërimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti për rive,ndosjen e masave reciproke, është një përpjekje për t’iu adresuar Serbisë në gjuhën e ultimatu,meve dhe sh,antazh,eve.

Ai thotë se kjo është shumë më e rre,zikshme se k,cërcënimet.Ai i tha gazetës serbe “Politika” se presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe qeveria, të cilat sipas tij janë të vendo,sura për një dialog konstruktiv, “sigurisht nuk do të lejojnë që Kurti ose ndonjë udhë,heqësi tjetër shqiptar të fus gjuhën e k,ëcrcënimeve dhe sh,antazheve në dialog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *