Loading...

Wednesday, December 01, 2021

PDK: A do ta përdorë Kurti zonjën Schwarz për ta rrëzuar veten, siç e përdori Agim Veliun

Zyrtari i PDK-së, Ilir Gashi, supozon se kryeministri Kurti, mund ta përdorë ministren e jashtme për ta ‘rrëzuar vetveten’ siç e përdori Agim Veliun.

A do ta përdor Albin Kurti, znj Schëarz për të rrëzuar vetëvetën, sikurse e përdori Agim Veliun!?

Kur?

Nëse s’mundet ta bindë opozitën në dialog, kurbanin e ka hazer! Si pasoj, mbetet qeveri e pakicës dhe kërkon të rilegjitimohet edhe njëher nga populli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *