Loading...

Saturday, January 29, 2022

PDK dhe LDK behen bashke-Agim Veliu dhe Lushtaku “godasin” rende VV-ne per kapje te shtetit!!!

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka shqyrtuar Rekomandimet e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere në lidhje me shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK).Antarët e komisionit nga opozita e kanë kundërshtuar shkarkimin e komisionit, duhet e quajtur vendim p.o.litik.Nënkryetari i Komisionit, Mërgim Lushtaku ka thënë se sh.karkimi nuk duhet të bëhet për çështje p.o.litike.

“Rekomandimi imi është që mos të iniciohet një sh.karkim i tillë për arsye p.olitike. Mbetet në kompetencën e deputetëve që të vendosim për një sh.kark.im të tillë. Mediumi i RTK-së ka n.gecje të mëdha por të gjeturat nuk kanë qenë aq evidente për një shkarkim të tillë. Ka mangësi në RTK sidomos në raportimin lidhur me buxhetin. E shohim që ka vullnet për shkarkim, ne e dimë që këto po bëhen për çështje politike”, ka deklaruar Lushtaku.Agim Veliu poashtu ka thënë se me zgjedhjen e bordit të ri po tentohet të kapet RTK-ja nga Levizja Vetëvendosje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.