Loading...

Sunday, January 16, 2022

Përçahet Pdk propozohen Hajredin Kuçi e Bedri Hamza për kryetar të partisë

Partia Demokratik e Kosovës ende nuk ka zyrtarizuar se kush do të jetë kandidat për kryetar të partisë.Emrat e ndryshëm janë duk u përfolur në publik se kush mund të udhëheq partinë në vitet e ardhshme, shkruan Gazeta Infokus.

E deri më tani Vlora Çitaku, Memli Krasniqi, e Enver Hoxhaj janë figurat të cilat kanë më shumë gjasa të marrin timonin e partisë.E së fundmi, anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Bujar Cakolli, i ka propozuar edhe dy emra të tjerë të cilët mund të jenë kryetar të Partisë.Hajredin Kuqi dhe Bedri Hamza sipas tij mund të jenë kandidat ideal sipas Cakollit.

“Pse jo, edhe Hajredin Kuqi e Bedri Hamza! Kandidatura ideale!”, ka thënë ai.Më 2 korrik PDK pritet të zgjedhe kryetarin e saj./Gazeta Infokus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *