Loading...

Saturday, November 27, 2021

Pjestarja e Njësisë Speciale rrëfen momentin më të vësh tirë: I thash vetes pse jam police

Njihet si vajza e sporteve të rënda, Marigona Beadini, tashmë është pjesëtare e Njësisë Spec,iale.
Vajza e “Hekurt” e cila së fundmi ishte e ftuar në emisionin “Sui Generis”, prodhim i Gazetës Insajderi, rrëfeu për jetën e saj profesionale dhe sfidat me të cilat u përball ajo deri tek suksesi.

Marigona ka rrëfyer eksperiencat më të vësh,tira që është përballur, tash e gjashtë vjet në Njësinë Speciale, por edhe për periudhën e saj si sportiste e suksesshme.

Ndonëse një profesion i tillë kërkon përkushtim të madh, 35 vjeçarja e emocionuar ka rrëfyer për momëntin më të vësh,tirë gjatë punës së saj, madje ajo kishe menduar të heq dorë nga profesioni i polices.Intervista e bashkangjitur ju sjell detaje, kl,ik,oni nga minuta e 25:53:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *