Loading...

Saturday, November 27, 2021

Poli’cët e Kosovës pastrojnë zonën e mbushur me mbeturina në Jarinjë

Policët e Njësisë Speciale të Kosovës në mëngjesin e ditës së tretë të protestës në Jarinjë e kanë pastruar këtë zonë. Ndërrimi i policëve është bërë rreth orës 1 pas mesnatës pas turnit më të gjatë se 10 orë. Nata në këtë pikëkalim kufitar ka kaluar e qetë dhe pa ndonjë incident, derisa numri i protestuesve ka qenë i vogël edhe për shkak të temperaturave të ulëta.

Numri i protestuesve, që gjatë natës janë ndërruar me grupe, është rritur në mëngjes ku tashmë një numër më i madh i tyre po qëndron rreth zjarrit që e kanë ndezur gjatë natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *