Loading...

Tuesday, January 25, 2022

Policia angazhon edhe qentë për t’i rënë në gjurmë autorit të krimit në Gllogjan

Zëvendësdrejtori i Policisë Rajonale të Pejës, Veton Elshani, ka deklaruar se në vendin e krimit ka dalë K9 (njësiti me qen) i cili po bënë përpjekje për të rënë në gjurmë të të dyshuarit.

Ai tha se Policisë Rajonale të Pejës i kanë dalë në ndihmë edhe ato të Prishtinës të cilat së bashku po punojnë për të zbardhur rastin.

“Dyshimet e para bazuar në hetime, tregojnë se sulmuesi i autobusit mund të ketë qenë i vetëm, në kryerjen e veprës”, ka thënë Elshani.Shoferi i autobusit dhe dy nxënës janë konfirmuar si viktima të këtij akti kriminal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *