Loading...

Sunday, January 16, 2022

Policia arrestohen 4 pjesëtar te shërbimit sekret BIA-s te Serbis edhe ata

Policia e Kosovës në aksionin ka arrestuar edhe bashkëpunëtorëë të BIA-s serbe.“Në aksionin në Prishtinës janë arrestuar edhe pjesëtarë të shërbimit sekret serb- BIA-s”Ndërkohë, është njësia elitare e policisë së Kosovës- FIT, ajo e cila është duke e realizuar aksionin.

Një operacion policor i cili ka për qëllim identifikimin dhe arr stimin e disa personave të dyshuar e që janë shtetas të huaj në kërkim ndërkombëtar, Po njësitet kompetente dhe ato speciale në koordinim dhe bashkërendim janë ende duke zhvilluar operacionin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *