Loading...

Saturday, November 27, 2021

PSD publikon pamje ku shihet Dardan Molliqaj i përgj,akur

Kryetarja e Gjykatës Speciale, Ekaterina Trendafilova, u penguar nga aktivistët e PSD-së gjatë zhvillimit të një konferencë në Prishtinë.Ndërhyrje të menjëhershme ka pasur nga policia e Kosovës ku u arrestuan pesë aktivist të PSD-së.Ndaj arre,stimit të tyre ka reaguar Partia Socialdemokrate. Kjo parti ka kërkuar lirimin e tyre menjëherë, shkruan Gazeta Infokus.

“Gjykata Speciale është e padrejtë, prandaj ajo nuk mund të sjellë drejtësi. Si e tillë, nuk mund të lejojmë asesi që të rilegjimitohet në qetësi teksa tjetërson historinë tonë.

Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të aktivistëve Dardan Molliqaj, Teutë Rrusta, Zgjim Hyseni, Qëndrim Sahiti dhe Agron Kabashi të cilët u arre,stuan gjatë aktivitetit sot”, thuhet në reagimin e PSD-së.Ndërsa ka publikuar disa pamje ku kryetari i kësaj partie, Dardan Molliqaj shihet i gja,kosur dhe i shtrirë për tokë. /Gazeta Infokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *