Loading...

Sunday, December 05, 2021

Pse është kaq i ashpër me Kurtin Ramush Haradinaj? Janë dy arsye

Profesori universitar Blerim Latifi mendon se Ramush Haradinaj i AAK’së ka diskus të ashpër kundrejt kryeministrit Albin Kurti. Sipas tij, për këtë janë dy arsye, të cilat Latifi i ka sqaruar.

“Ramushi është duke e bërë një opozitë individualiste. I ka bindjet e veta dhe është i ashpër në diskursin e tij”, thotë Latifi.

“Ashpërsinë e diskursit opozitar të Ramush Haradinajt, për mendimin tim, si pasojë të dy faktorëve”, theksoi ai.“E para, është forcë e vogël politike, duhet me fol shumë për me u dëgjuar dhe e dyta, realisht është i vetë”, thotë Latifi.“Ramushi është i detyruar me qenë pak agresiv në raport me qeverinë Kurti”, shpjegoi Latifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *