Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Qemajl Mustafa me akuza të rënda: PDK-ja nuk më lejuan kandidimin për kryetar të Gjilanit, kjo ishte arsyeja

Qemajl Mustafa, ish-zyrtar i PDK-së ka thënë se partia nuk e ka lejuar të kandidojë për kryetar të komunës së Gjilanit.Ai ka thënë se nuk e kanë lejuar, duke i thënë se ke aktakuzë.
“Nuk më kanë lënë me qenë kandidat, më thanë t’i e ke aktakuzë”, tha Mustafa.

Ai tha tutje se ka një aktakuzë që nuk po zgjedhet kurrë, dhe ka pesë vite.Mustafa më tej tha se ju ka thënë se në listën e PDK-së ka kandidat me aktakuza, dhe pse nuk është ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *